Nga 14 Korriku në Cineplexx: “Chickenhare and the Hamster of Darkness”

Silvia Tabaku
13/07/2022

Ndiqni një hero të ri të lindur gjysmë pulë dhe gjysmë lepur. I etur për t’u përshtatur dhe për t’u ndjerë i dashur, pavarësisht dallimeve të tij, ai është i fiksuar pas aventurave, pavarësisht ngathtësisë së tij.

Titulli origjinal:Chickenhare and the Hamster of Darkness
Filmi fillon:14.07.2022
Zgjatja e filmit:91 Minuta
Shteti/Viti:BEL, FRA/2022
Lloji:Animacion, Komedi
Regjisori:Ben Stassen, Benjamin Mousquet
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E dielë: 12:40; 13:40; 14:40; 15:40; 16:40; 18:40

Cineplexx QTU

E hënë – E dielë: 12:00; 13:00; 14:00; 15:00; 17:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë