Premiera më e re në Cineplexx “DC LEAGUE OF SUPER-PETS”!

Silvia Tabaku
30/07/2022

Krypto Super-Dog dhe Superman janë miqtë më të mirë të pandashëm, që ndajnë të njëjtat superfuqi dhe luftojnë krimin krah për krah në Metropolis. Sidoqoftë, Krypto duhet të zotërojë fuqitë e tij për një mision shpëtimi kur Supermeni rrëmbehet.

Titulli origjinal:DC League of Super-Pets
Filmi fillon:28.07.2022
Zgjatja e filmit:106 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Animacion, Aksion
Regjisori:Jared Stern
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E shtunë: 15:50; 16:50; 18:00; 19:00; 20:15
E dielë: 12:00; 13:00; 13:40; 15:00; 15:50; 16:50; 18:00; 19:00; 20:15

Cineplexx QTU

E hënë – E mërkurë: 15:30; 17:45; 20:00
E shtunë: 15:30; 17:45; 20:00
E dielë: 12:30; 15:30; 17:45; 20:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë