Një truk i thjesht për të “kursyer” letrën higjienike!

Marisa Karabeci
03/08/2022

Letra higjienike është ndër produktet tona të përditshme, e cila mbarohet shumë shpejt. Kjo gjë nuk ndodh rastësisht. Pikërisht mënyra se si ajo është prodhuar nga kompanitë këtë qëllim ka. Mirëpo ka një truk që do ju ndihmojë që të shpenzoni sa më pak.

Si? Shtypeni horizontalisht derisa të marrë një formë ovale në qendër, siç demonstrohet në foton e mëposhtme. Kjo është për ta bërë më të vështirë rrotullimin, sepse njerëzit priren të kapin letrën e higjienës dhe ajo rrotullohet lehtësisht duke mbaruar shumë shpejt.

Siç e dimë letra higjienike duket si higjiena më e rëndësishme e banjës. Por, në fakt, në shumë vende aziatike, njerëzit nuk e kanë as në banjën e tyre. Kur bëhet fjalë për letrën higjienike, shumica prej nesh duan rrotullën më të butë me aromën më të këndshme të mundshme, por shanset janë që as të mos mendojmë se si mund të mos jetë mënyra më e shëndetshme për të qëndruar të pastër. Ne ju zbulojmë se pse përdorimi i letrës higjienike mund të mos jetë zgjidhja më e mirë për shëndetin tuaj:

Më shumë