Mund të duket e pabesueshme por Ben Affleck do të vijë në filmin “Aquaman” si…

Silvia Tabaku
05/08/2022

Ndoshta mund t’ju duket çudi që aktori i njohur Ben Affleck është konfirmuar për t’u kthyer zyrtarisht si Batman në “Aquaman and The Lost Kingdom”. Gjithashtu Jason Momoa do të vazhdojë të jetë po ashtu në rolin e tij si Arthur Curry, superheroi detar i njohur si ‘Aquaman’, në filmin e ardhshëm.

Megjithatë, duket se ai u detyrua të zbulonte se nuk do të ishte i vetmi anëtar i “Justice League” që do të rikthehej në film. Në një postim të bërë në rrjetin social Instagram është shkruar se:

Ribashkohen Bruce dhe Arthur.

Shumë fansave u është dukur një lajm i pabesueshëm për faktin se pak kohë më parë ai ka bërë se e ka hequr përgjithmonë pelerinën e Batman. Dihej që ai do të ishte në filmin e ardhshëm “Flash”, data e publikimit të të cilit që atëherë është zhvendosur nga nëntori 2022 në 23 qershor 2023. Megjithatë, kjo supozohej të ishte paraqitja e tij e fundit si Caped Crusader në ekran.

Në vend të kësaj, duket se ai u bind të kthehej nga dikush, diku. Dhe nuk mund të ishte një bisedë e thjeshtë pas përvojës së tij në “Justice League”. Jason Momoa luan si Aquaman së bashku me Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison dhe Nicole Kidman në “Aquaman and the Lost Kingdom”. Filmi është me regji të James Wan nga një skenar i Jason Momoa dhe David Leslie Johnson-McGoldrick.

Rikujtojmë gjithashtu se një peticion për të hequr plotësisht Amber Heard nga “Aquaman and the Lost Kingdom” arriti zyrtarisht objektivin e tij prej 4.5 milionë nënshkrimesh. Dy ditë pasi juria vendosi në favor të Johnny Depp në gjyqin shumë të publikuar për shpifjen e çiftit, objektivi i peticionit është arritur në 6 milionë nënshkrime.

Më shumë