Nga 11 Gushti në Cineplexx: “Nope ”!

Silvia Tabaku
11/08/2022


Banorët e një gryke të vetmuar në brendësi të Kalifornisë dëshmojnë për një zbulim të çuditshëm dhe rrëqethës.

Titulli origjinal:Nope
Filmi fillon:11.08.2022
Zgjatja e filmit:130 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Horror, Fantazi
Aktorë:Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Michael Wincott, Brandon Perea
Regjisori:Jordan Peele
Distributori:UIP-B.V.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E premte: 18:00; 20:30; 21:00.

Cineplexx QTU

E hënë – E premte: 17:45; 20:40.
E shtunë – e dielë: 17:45; 20:40; 21:00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë