Premiera më e re në Cineplexx nga 11 Gushti: “Seal Team”!

Silvia Tabaku
11/08/2022

Një fokë e patrembur e quajtur Quinn mbledh një skuadër rekrutësh të papërshtatshëm për t’u përballur me peshkaqenët e pamëshirshëm dhe për të rimarrë detin e hapur.

Titulli origjinal:Seal Team
Filmi fillon:11.08.2022
Zgjatja e filmit:101 Minuta
Shteti/Viti:USA/2021
Lloji:Animacion
Regjisori:Greig Cameron, Kane Croudace
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E shtunë: 17:10; 19:15.
E dielë: 14:45; 17:10; 19:15.

Cineplexx QTU

E hënë – E shtunë: 16:15; 18:30.
E dielë: 14:30; 16:30; 18:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë