Hillary Clinton flet për tradhtinë e bashkëshortit të saj me Monica Lewinsky në serialin e ri!

Anja Dervishi
25/08/2022

Ish-senatorja dhe sekretarja e shtetit, Hillary Clinton ka trajtuar çështjen delikate të tradhtisë së bashkëshortit të saj në një serial të ri të quajtur “Gutsy”, traileri i të cilit është publikuar së fundmi. “Gutsy” është një serial i ri, që përshkruan bisedat e saj me gra të guximshme, sipas “The Guardian”.

Në klipin promovues të serialit, Hillary pyetet për vendimin e saj për të qëndruar me Bill Clinton pas ekspozimit të lidhjes së tij me ndihmësen e Shtëpisë së Bardhë, Monica Lewinsky. Hillary thotë se qëndrimi me një partner që ka pasur një lidhje nuk është “e drejtë për të gjithë”.

Në trailer, Clinton flet me Rev Whittney Ijanaten, e specializuar në martesat LGBTQ+. Ijanaten thotë:

Ju keni një martesë që është shfaqur në publik që në fillim. Ju thatë se gjëja më e guximshme që keni bërë ndonjëherë ishte të qëndroni në martesën tuaj.

Clinton pajtohet se qëndrimi me bashkëshortin e saj ishte “guximtar” dhe shton:

Kjo nuk do të thotë se është e drejtë për të gjithë.

“Gutsy” do të transmetohet në Apple TV dhe është një bashkëpunim midis Clinton dhe vajzës së saj Chelsea, bazuar në një libër të shitur që dyshja shkruan së bashku, të quajtur “The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience”.

Më shumë