Premiera më e re në Cineplexx nga 8 Shtatori: “Beast”!

Silvia Tabaku
06/09/2022

Një baba dhe dy vajzat e tij adoleshente e gjejnë veten të gjuajtur nga një luan i frikshëm që synon të provojë se Savanna ka vetëm një grabitqar.

Titulli origjinal:Beast
Filmi fillon:08.09.2022
Zgjatja e filmit:93 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Triller, Aksion
Aktorë:Idris Elba, Sharlto Copley, Iyana Halley, Leah Jeffries
Regjisori:Baltasar Kormákur
Distributori:UIP-B.V.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E shtunë: 17:15; 19:15; 21:15.
E dielë: 17:15; 19:15; 21:15.

Cineplexx QTU

E hënë – E shtunë: 18:30; 20:30.
E dielë: 18:30; 20:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë