Nga 15 Shtatori në Cineplexx: “Fall”

Silvia Tabaku
13/09/2022

Becky dhe Hunter, dy shoqe të ngushta do ta gjejnë veten në majën e një kulle radioje prej 600 metër lartësi.

Titulli origjinal:Fall
Filmi fillon:15.09.2022
Zgjatja e filmit:107 Minuta
Shteti/Viti:USA, GBR/2022
Lloji:Triller
Aktorë:Grace Caroline Currey, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding
Regjisori:Scott Mann
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E shtunë: 18:00; 20:30.
E dielë: 18:00; 20:30.

Cineplexx QTU

E hënë – E shtunë: 17:45; 18:00; 20:00.
E dielë: 17:45; 18:00; 20:00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë