Premiera më e re në Cineplexx: “Ticket to paradise”

Megi Daci
27/09/2022

Një çift i divorcuar bashkohet dhe udhëton për në Bali për të ndaluar vajzën e tyre të mos bëjë të njëjtin gabim që mendojnë se ata kanë bërë 25 vite më parë.

Titulli origjinal:Ticket to Paradise
Filmi fillon:29.09.2022
Zgjatja e filmit:104 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Komedi, Romancë
Aktorë:Julia Roberts, George Clooney, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier, Billie Lourd
Regjisori:Ol Parker
Distributori:UIP-B.V.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E shtunë: 15:30; 17:45; 19:20; 20:00; 21:10.
E dielë: 13:15; 15:30; 17:45; 19:00; 19:20; 20:00; 21:10.

Cineplexx QTU

E hënë – E shtunë: 16:30; 18:45; 20:45.
E dielë: 16:30; 18:45; 20:45.

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë