Bëhuni gati për një performancë nën ritmet e muzikës elektronike nga dj Deborah De Luca

Megi Daci
29/11/2022

Deborah De Luca, dj me famë botërore vjen në kryeqytet si organizim i “Go Wild” në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit.
Fillimisht ajo e nisi në Italinë e Veriut duke studiuar për t’u bërë stiliste, por shpejt e kuptoi që pasioni i saj ishte në një drejtim krejtësisht tjetër. Entuziazmi për jetën në klubet e natës i dha arsyen e duhur për të nisur një rrugëtim që tashmë numëron shumë njerëz që e vlerësojnë, para së gjithash për talentin e saj. Muzika e saj në pak vite u shndërrua në një markë cilësore, një shkrirje e mirë e teknikës së fortë dhe tingujve minimalë, pa qenë ndonjëherë e zakonshme.
Sot, Deborah De Luca luan në të gjithë botën dhe vazhdon të prodhojë muzikë gjithmonë të freskët dhe novatore, ndonëse nuk i përket asnjë tendence muzikore, por bashkon gjithmonë shije të ndryshmeJu mirëpresim ditën e premte, datë 9 Dhjetor, ora 21:00, te Parku Olimpik “Feti Borova”.

Hyrja me biletë!

Për informacion rreth biletave ndiqni link-un:
https://www.gowild.al/event/deborah-de-luca-tirana

Më shumë