“Babylon”, premierë nga 19 Janari në Cineplexx

Megi Daci
16/01/2023

Një histori e ambicies së madhe dhe të tepruar, që tregon ngritjen dhe rënien e personazheve të shumtë gjatë një epoke dekadence dhe shthurjeje të shfrenuar në Hollywoodin e hershëm.

Titulli origjinal:Babylon
Filmi fillon:19.01.2023
Zgjatja e filmit:183 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Dramë, Histori, Komedi
Aktorë:Brad Pitt, Margot Robbie, Jean Smart, Diego Calva, Li Jun Li, Jovan Adepo
Regjisori:Damien Chazelle
Distributori:CONSTANTIN FILM MKD DOOEL Skopje

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E premte: 16:00; 18:00; 20:00; 21:15
E shtunë – E dielë: 13:00; 15:15; 17:15; 19:15; 21:15

Cineplexx QTU

E hënë – E premte: 16:00; 18:00; 20:00
E shtunë – E dielë: 14:30; 16:00; 18:00; 20:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë