“65”, nga 16 Marsi premierë në cdo kinema Cineplexx

Megi Daci
14/03/2023

Pas një përplasjeje në një planet të panjohur, piloti Mills zbulon shpejt se ai ka udhëtuar në Tokë — 65 milionë vjet më parë. Tani, me vetëm një shans për shpëtim, Mills dhe e vetmja e mbijetuar tjetër, Koa, duhet të mbijetojnë në një terren të panjohur të mbushur me krijesa të rrezikshme parahistorike.

Titulli origjinal:65
Filmi fillon:16.03.2023
Zgjatja e filmit:93 Minuta
Shteti/Viti:USA/2023
Lloji:Fantazi, Aventure, Dramë
Aktorë:Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman
Regjisori:Bryan Woods, Scott Beck
Distributori:Con Film

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E premte: 16:15; 18:30; 20:00; 21:00; 21:30
E shtunë – E dielë: 16:15; 18:30; 20:00; 21:00; 21:30

Cineplexx QTU

E hënë – E premte: 16:30; 19:00; 21:15
E shtunë – E dielë: 16:30; 19:00; 21:15

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë