“John Wick: Chapter 4”, nga 23 Marsi në cdo kinema Cineplexx

Megi Daci
23/03/2023

John Wick zbulon një rrugë për të mposhtur The High Table. Por përpara se të fitojë lirinë e tij, Wick duhet të përballet me një armik të ri me aleanca të fuqishme anembanë globit dhe forca që i kthejnë miqtë e vjetër në armiq.

Titulli origjinal:John Wick: Chapter 4
Filmi fillon:23.03.2023
Zgjatja e filmit:169 Minuta
Shteti/Viti:USA/2022
Lloji:Aksion, Triller
Aktorë:Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Lance Reddick, Donnie Yen, Ian McShane
Regjisori:Chad Stahelski
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E premte: 15:30; 16:30; 18:00; 19:00; 20:00; 21:15
E shtunë – E dielë: 13:30; 15:40; 16:45; 18:00; 19:00; 20:00; 21:15

Cineplexx QTU

E hënë – E premte: 16:45; 18:15; 20:00; 21:30
E shtunë – E dielë: 15:15; 17:00; 18:20; 20:30; 21:30

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë