”38 ditë për të ndryshuar jetën”, komedia e autorit italian vjen në teatrin “Zonja e Bujtinës” 

Megi Daci
13/05/2023

Një komedi zbavitëse ku personazhet gjenden përballë situatave ekstreme. Të pasur dhe një konto e fryrë bashkon rastësisht Fabion dhe Lizën. Autori Italian Giuseppe Della Misericordia sjell në teatrin “Zonja e Bujtinës” një tekst intensiv dhe plot surpriza befasuese, duke e bërë këtë spektakël një shfaqje emocionuese.
Producent dhe përkthimi nga: Emanuela Dyrmishi.
➡️Me regji të Naun Shundi dhe aktorë:
✅🌟🔝➡️Raimonda Shundi
✅🌟🔝➡️As regjisor: Kristi Serani
✅🌟🔝➡️Kostumet dhe skenografia: Ersa Kana
✅🌟🔝➡️Muzika: Endri Sina
Në datat 13, 14, 15, 16 dhe 17 Maj, ora 19:00

Më shumë