“The Little Mermaid”,  nga 25 Maji premierë në të gjitha kinematë Cineplexx

Megi Daci
25/05/2023

Një sirenë e re bën një marrëveshje me një shtrigë deti për të shkëmbyer zërin e saj të bukur me këmbët e një njeriu, në mënyrë që ajo të zbulojë botën mbi ujë dhe të takojë princin e saj.

Titulli origjinal:The Little Mermaid
Filmi fillon:25.05.2023
Zgjatja e filmit:135 Minuta
Shteti/Viti:USA/2023
Lloji:42069, Familjar, Fantazi
Aktorë:Halle Bailey, Jonah Hauer-King, Melissa McCarthy, Javier Bardem, Noma Dumezweni
Regjisori:Rob Marshall
Distributori:Blitz film i video distribucija d.o.o.

Orari :

Cineplexx TEG

E hënë – E premte: 16:15; 18:30; 20:00; 21:00; 21:30
E shtunë – E dielë: 16:15; 18:30; 20:00; 21:00; 21:30

Cineplexx QTU

E hënë – E premte: 16:30; 19:00; 21:15
E shtunë – E dielë: 16:30; 19:00; 21:15

Për më shumë informacion mund të ndiqni Cineplexx në:
Instagram
Facebook
https://www.cineplexx.al/

Adresa:

Cineplexx QTU
Autostrada Tiranë – Durrës, km 6

Më shumë