“Tirana International Film Festival” Program dedikuar fëmijëve.

Sindi Metushi
21/09/2023

KIDs Program është program i përvitshëm i dedikuar për fëmijë nga 5-10 dhe 11+ vjeç me 36 filma të shkurtër. Salla “Tonin Harapi” e Liceut Artistik do të jetë në dispozicion të këtij programi ku fituesit do të dalin nga votat e fëmijëve.

DITA / ORA

Gjatë gjithë ditës (E shtunë)

VENDI

Liceu Artistik “Jordan Misja”

Rruga e Elbasanit

Më shumë