Takim me shkrimtarin Andrin Kabashi, fitues i “Fondit për mbështetjen letrare të të rinjve” nga QKLL

Sindi Metushi
26/09/2023

Takim me shkrimtarin Andrin Kabashi, fitues i “Fondit për mbështetjen letrare të të rinjve” nga QKLL me motivacionin: Për mesazhet nënkuptimore të përcjella nëpërmjet një stili ekzistencial dhe proze të konsoliduar, që evidentojnë problemet thelbësore të brezit të mileniumit të ri.

DITA / ORA

(E mërkurë) 18:00 – 19:00

VENDI

Libraria Onufri

Më shumë