“Self o’clock” Java dedikuar kujdesit ndaj vetes!

Sindi Metushi
03/10/2023

Neser starton Self o’clock; Java dedikuar kujdesit ndaj vetes! Ejani të bëheni pjesë e një experience të vecantë ku do të gjeni veten në mes aktivitetesh të ndryshme sportive artistike si:
Zumba me Niko Spiro, Yoga me Nata Raja, kercime per femije e te rritur me Rebeka Gremi, social dance, dhurata e lojra si dhe muzike te bukur nga Dj Mr.Oni. Hyrja FREE çdo pasdite nga data 02 Tetor deri në 06 Tetor në Sheshin Italia!

Falenderojmë Bashkinë Tiranë për mbështetjen duke mundësuar organizimin e këtij aktiviteti në shërbim të
qytetareve te Tiranës.

DITA / ORA

(E martë) 17:00 – 22:00

VENDI

Sheshi Italia

Më shumë