Bazament Art Space

Silvia Tabaku
08/03/2021

Bazamenti,i themeluar më 7 mars 2018, është një hapësirë e re e fokusuar në artin bashkëkohor në Tiranë, Shqipëri.
Kjo hapësirë u ngrit me qëllimin që të krijojë një vend ku mund të tregohen dhe diskutohen rrëfimet dhe diskutimet e artit bashkëkohor shqiptar, në marrëdhënie të ngushta me skenën ndërkombëtare të artit bashkëkohor.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
www.bazament.al

Adresa: Rruga Pjetër Bogdani, Tiranë

Info

Të tjera