Galeri Kalo 3

Silvia Tabaku
08/03/2021

GALERIA KALO 3 ndodhet në Zonën Residenciale Magnet. Kjo galeri ka një hapesirë ekspozimi ku paraqiten punime të piktorëve të rinj apo të piktorëve të cilët duan të jenë më pranë publikut të gjerë. Galeria ka edhe një hapësirë tjetër që shërben si qendër komunitare ku dashamirësit e artit visual mund të pasurojnë njohuritë e tyre mbi artin duke vizituar bibliotekën dhe nëpërmjet kurseve mbi historinë e artit, etj. Herë pas here, tregu i hapur i veprave pamore organizohet në kopshtin në rrethinat e kësaj galerie.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook

Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, Tirana

Info

Orari: E marte - e premte: 15.30 - 19.30/E shtunë - e diel: 11.00 - 13.30 dhe 15.30 - 19.30

Të tjera