Galeria VivArt

Silvia Tabaku
08/03/2021

Galeria VivArt është një galeri artesh figurative me qendër në Tiranë. Në ambientet e saj ekspozohen piktura unike te autorëve të ndryshëm të artit modern dhe atij bashkëkohor.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
+355692760024

Adresa: Rruga Sami Frashëri përballë Drejtorisë së Policisë, Tiranë

Info

Të tjera