Tirana Ekspres

Silvia Tabaku
08/03/2021

Tirana Ekspres përfaqëson një qendër të artit alternativ në Tiranë. Qëllimi i saj është promovimi i veprave dhe punëve artistike të artistëve të rinj shqiptarë.
Një nga nismat më të reja që Tirana Ekspres ka ndermarre është krijimi i një platforme artistike dedikuar kulturës dhe artistëve në Shqipëri. Në këtë platformë përfshihen piktorë, skulptorë, gazetarë, kritikë arti,etj me dëshirën për të promovuar veprat artistike dhe shkrimet me bazë mendimin kritik në Shqipëri.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
tiranaekspres.com

Adresa: Rruga Hoxha Tahsim, Tiranë

Info

Të tjera