“Tirana e Bardhë” ishte eventi i madh që nuk duhej humbur, ja arsyeja pse…

Silvia Tabaku
01/12/2021

Bashkia e Tiranës së fundmi me rastin e festave të Nëntorit ka zhvilluar një sërë aktivitetesh. 6 skena, 6 aktivitete dhe shumë Pendë. Nata e Bardhë, tashmë është kthyer në një traditë që akoma vazhdon. Bëhet fjalë për ‘Tirana e Bardhë’, një event i cili kishte një strukturë të mirë organizuar të disa aktiviteveve së bashku, ku përfshiheshin:

Penda Skënderbej

Sheshi Skënderbej – Në këtë akitvitet performuan artistët e njohur shqiptar si Ronela Hajati, Mato Lale, Ikenc Hyka, Ardit Çuni, Dexter, Lindi.

Penda Electronic

Rruga Pjetër Bogdani/Ish-blloku – Në fokus të këtij aktiviteti ishte muzika elektronike me një super energji të përcjellë nga Rea, Bani D, Kled Mone, Liburn.

Penda Live

Rruga Mustafa Matohiti – Teksa performonin live Krusita, Urban Band, ALL IN BAND, Rea Nuhu sollën një super shfaqje me këngët e tyre të zgjedhura.

Penda Latine

Galeria e Arteve/Reja – Në këtë aktivitet të zhvilluar të gjithë patën mundësinë të dëgjonin dhe të kërcenin nën tingujt të zgjedhura të muzikës latine.

Penda Streeet Dance

Sheshi Italia – Këtu u bënë bashkë të gjithë adhuruesit e kërcimit dhe kryesisht adoelshentët të cilët shijuan performacat e grupeve të ndryshme të kërcimit nën tingujt e muzikës së zgjedhur nga Dj Nkee.

Penda Kids

Ish-parku Rinia – Në këtë aktivitet fokusi ishin fëmijët ku nuk munduan lojërat e shumta për të argëtuar fëmijët.

Më shumë