Art

Koncert Solistik

Silvia Tabaku
07/12/2021

Krijimet më të bukura, që krijuan kryemjeshtrat e kompozimit shqiptar dhe botëror, do të interpretohen në koncertin e sopranos, Shpresa Beka së bashku me pianisten Hetra Cane dhe violonçelisten Ejona Çegrani.

Nga perlat e muzikës operistike shqiptare, krijimet në të bukura të muzikës tradicionale, këngë, arie dhe romanca të repertorit botëror, në një program të vetëm. JU MIRËPRESIM!


9 DHJETOR – ORA 19:00 – HOLLI KONCERTOR I #TKOB

Për më shumë informacion ndiqni:

Facebook

Më shumë