Zbuloni cilët janë 14 qytetet në botë që e kanë zbukuruar pemën e Krishtlindjeve më bukur këtë vit!

Silvia Tabaku
20/12/2021

Gjithmonë ajo që merr më shumë vëmendje kur vjen sezoni i festave është pema e Krishtilndjeve. Ajo ka një rol shumë të veçantë për të gjithë festat sepse është edhe një nga simbolet më të bukura dhe më të rëndësishme. Në vende të ndryshme normalisht që edhe pema do të jetë e ndryshme dhe këtë e kemi vënë re në shumë qytete të botës ku secili ka mënyrën e tij për zbukurimin dhe për vendosjen e pemës.

Ne ju prezantojmë me 14 qytetet të cilat kanë vendosur që këtë vit ta zbukurojnë pemën në mënyrën më unike dhe kanë bërë që të të vit të përcillet edhe i gjithë emocioni i festave ndryshe. Dhe duke qenë se shfaqjet festive janë ngritur në shumë qytete në të gjithë globin, ne menduam të bënim një tur të vogël!

1. Seville, Spanjë
2.Tiranë, Shqipëri
3.Amsterdam, Holandë
4.Kiev, Ukrainë
5.Lisbonë, Portugali
6.Berlin, Gjermani
7.Strasburg, Francë
8.Vatikan, Itali
9. Nju Jork, SHBA
10.San Paul, Brazil
11. Los Angeles, Shtetet e Bashkuara
12.Vladivostok, Rusi
13.Melbourne, Australi
14. Stonington, Shtetet e Bashkuara

Më shumë