Teatri i Kukullave

Silvia Tabaku
08/03/2021

Në shfaqjet e Teatrit Kombëtar për Fëmijë përdoren kukulla me tela, kukulla marionete, maska, teatro hijesh e pantomime si dhe shfaqje me aktorë. T.K.F. duke qenë i vetmi teatër profesionist për fëmijë është njëkohësisht e vetmja shkollë edhe për teatrot e tjera të vendit. Ky teatër ka marrë pjesë në shumë festivale Evropiane dhe Ballkanike.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
042234473

Adresa: Rruga Çamëria, Tiranë

Info

Të tjera