Punishtja e elfëve

Silvia Tabaku
21/12/2021


Prindër të dashur, merrni fëmijët për dore, një dhuratë me vete për fëmijët në nevojë dhe ejani të kënaqemi! Do të jemi 4 ditë, 21,22,23,24 dhjetor, me misionin për të mbledhur sa më shumë dhurata për të vegjëlit që nuk munden ti blejnë vetë. 4 shfaqje të ndryshmë, të edukohemi dhe të argëtohemi përmes teatrit, 4 ditë do të mësojmë si të gatuajmë biskota, si të paketojmë dhurata, jo vetëm marrim dhurata por edhe bëjmë, 4 ditë argëtim me animatorët tanë! Ejani elfë të dashur, ju presim!

Datë: 21 – 24 dhjetor, ora 15:30.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:

Facebook

042234473

Më shumë