Krishtlindje në Tiranë

Silvia Tabaku
23/12/2021

KRISHTLINDJE NE TIRANE eshtë një koncert për të festuar të gjithë sëbashku.

Kori dhe solistët e TKOB ju mirëpresin në 24 dhjetor – ora 16:30 në hollin koncertor në një program me meloditë, këngët dhe koralet më të bukura dedikuar Krishtlindjes. Sepse eshtë koha për të festuar!

Për më shumë informacion ndiqni:

Facebook

Më shumë