TË ZHVESHUR POR BASHKË

Silvia Tabaku
31/01/2022

STANDUP/SHOW nga LEONAR BOMBAJ & FAMILJA
PREMIERË duke filluar nga datat ➡️ 4️⃣-5️⃣-6️⃣ Shkurt ora ⏰1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣.
👉Një bashkëpunim i Teatrit Kombëtar Eksperimental “Kujtim Spahivogli” -Sirea Film – Bashkia Tiranë.
Një projekt me një “PSE” të fortë, me tre dimensione Art-Kulturë-Mision Social.

 1. Në parasallë një Panair Libri pret audiencën me disa emra prestigjiozë të letërsisë.
 2. Në sallë një show argëtues.
 3. Në finale një paralajmërim për një Mision Social
  Një mysafir me histori sa 1001 netë do të vizitojë familjen e shout. Asnjë skenar nuk mund të fantazojë ato që ai i ka provuar nën lëkurë.
  Qëllimi të argetojë, të nxis komunikimin, bashkëjetesën.
  Kaq? Pak më shumë! Të rris besimin tek çdo familje se edhe ata kanë Film në Jetën e tyre për ta rrëfyer. Një ditë mund të dëgjohen publikisht mikpritur nga kjo familje në skenë a ekran.
  👉Golden Sponsor: Air Albania.
  👉Silver Sponsor: Agna Group, Kastrati Group, OTP Bank.
  👉Media Partner: Radio Club Fm, Nilor Film.

➡️Në skenë Esmeralda Blaceri, Marbi & Sirea Bombaj, Leonard Bombaj, qenushi Ozzy dhe Mysafiri X
Me prani letrare nga: Pëllumb Kulla
Skenografia: Beqo Nanaj
Kostumet: Sofi Kara
Producente Ekzekutive: Bruna Belaj.

Për më shumë mund të ndiqni:
Facebook
Instagram
tkeks.al

Më shumë