Koncerti për nënat dhe mësueset!

Silvia Tabaku
02/03/2022

Marsi vjen ëmbël në park!💐

Në prag të festave, Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në bashkëpunim me Qëndrën Kombëtare të Kulturës për Fëmijë organizon koncert dhe ekspozitë për mësueset dhe nënat.

Datë 5 Mars, ora 11:00, tek Amfiteatri i Liqenit.

Më shumë