Beats n’Brunch

Silvia Tabaku
14/04/2022

Prej disa vitesh, “brunch” 😍 është kthyer në një alternativë interesante për fundjavat në Tiranë.

Një e dielë alternative që nis në orën 12:00 ⏰ dhe vazhdon deri natën vonë nën tingujt e muzikës elektronike 🎸🎧 me të ftuar ndërkombëtarë si Sebastian Leger apo Korolova. Natyra 🌲, ushqimi 🍔 dhe muzika 🎶 e mirë kombinohen në 17 prill në Beats n’Brunch.

Ndiqni programin 👇🏼

Start: ora 12:00 – 17:00
Muzikë me DJ lokalë 🎶
Coffee break
Brunch

18:00
Aperitiv
Dj music

21:00
Cocktail and longdrinks
Dj guest: Sebastien Leger

23:00
Dj guest: Korolova

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë