Art

Tirana on Canvas

Silvia Tabaku
02/05/2022

Ju ftojmë të gjithëve në hapjen e ekspozitës “Tirana on Canvas”.

Të gjithë u gëzuam kur dëgjuam se Tiranës, kryeqytetit tonë, iu dha statusi i KRYEQYTETIT EVROPIAN TË RINISË 2022! Ky çmim është një arritje e madhe për Shqipërinë dhe shqiptarët, veçanërisht qytetarët e Tiranës, të cilët kanë kontribuar që Tirana të identifikohet si një muzikore moderne, me zhvillim të shpejtë, paqësore, muzikore.

I frymëzuar nga kjo ngjarje, GALERIAKALO nuk mund të qëndronte indiferent dhe falë bashkëpunimit dhe mbështetjes nga Bashkia e Tiranës, vendosi të organizojë dy ekspozita arti duke e dalluar Tiranën në telajo.

Një nga ekspozitat prezanton vepra arti me pamje ekskluzive të Tiranës të vendosura në telajo nga një artist i njohur. Ju mirëpresim cdo ditë nga data 3 – 17 Maj. 🙂

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook

Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, Tirana

Më shumë