SOLOMUN NË TIRANË

Silvia Tabaku
17/05/2022

Një nga DJ dhe producentët më të rëndësishëm të muzikës house në Europë, do të performojë në datën 21 Maj, tek Sheshi Skënderbej. Mos e humbisni këtë event.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë