Art

Përtej kohës

Silvia Tabaku
20/05/2022

PËRTEJ KOHËS rrëfen historinë personale të autorit që shfaqet si shtresa të pakohë të historive të familjes, përmes brezave. Dhe ashtu siç bëjnë treguesit e mirë ai nxjerr thelbin e raportit të tij me ngjarjen, kujtimin, personazhin e vizualizuar.

Kuruar nga: Najada Hamza

Hapja: 11 Maj 2022 – 11 Qershor 2022, ora 19.00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
068 604 7899
www.uart.edu.al

Adresa: Universiteti i Arteve, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë