Art

Young Musicians European Orchestra

Silvia Tabaku
06/06/2022

Orkestra Europiane e Muzikantëve të Rinj vjen në bashkëpunim me Orkestrën Filarmonike të Tiranës me dirigjent Maestro Paolo Olmi.

Programi:

  • Koncerti Vivaldi në G minor për dy violonçelo dhe tela
  • Solistët Raffaella Cardaropoli, Marco Mauro Moruzzi
  • Simfonia e Bethoven nr.3 Heroike
Salla e Qendrës Kulturore Katedrales Orthodhokse
 Hyrja e lirë, 06/06/2022, Ora 18:00

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
https://iictirana.esteri.it/iic_tirana/i

Më shumë