Shfaqje unike baleti për fëmijë ‘Welcome’!

Silvia Tabaku
07/06/2022

Melody Studio Dance në bashkëpunim me Agjencinë e Parqeve dhe Rekreacionit sjell shfaqje me numra baleti për fëmijë. 🩰😍

📆 Datë 9 Qershor
📍 Amfiteatri i Tiranës
⏰ 19:00
Balet, art dhe koreografi!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë