Hapësirë dedikuar për vogëlushët “Çmimi i madh i Tiranës”

Silvia Tabaku
13/06/2022

Të shtunën dhe të dielën, 18-19 Qershor, duke filluar nga ora 9:00, në Expocity, vijnë garat me makinat prej druri, për të gjithë fëmijët e grupmoshës 6-9 vjeç.

Aty do të gjeni hapësirën e dedikuar tërësisht për vogëlushët, që me shpirtin e garës vijnë për të na përcjellë emocionet e çiltra të pilotëve të vegjël. 💙🚗🚙

Gara me makina prej druri që vogëlushët të përjetojnë emocionet automotive të pilotëve në pistë.

09:00 – 09:30 | Regjistrimi i fëmijëve në konkurs
09:30 – 09:45 | Trajnim i shkurtër mbi përdorimin e makinave dhe    familjarizimin e cirkuitit
09:45 – 10:00  | Prova të lira
10:00 – 10:10  | Pozicionimi i makinave në START
10:10 – 10:40  | Gara
10:40 – 10:50  | Përgatitja për dhënien e çmimeve
10:50 – 11:20  | Ceremonia e dhënies së çmimeve dhe fotot e rastit

Për më shumë infromacion mund të ndiqni:

Instagram
Facebook
YouTube

Më shumë