Art

Ndiqni sot live në facebook “Muslimani”!

Silvia Tabaku
05/07/2022

MUSLIMANI
(Lexim artistik)

autor | Enver Petrovci

》05.07.2022 | Ora 20.00
》Livestream | Facebook

Mbi veprën | Dini është pensionist e musliman i devotshëm dhe falet pesë vakte, bashkë me të shoqen. Ata kanë një vajzë të vetme , Hanën e cila vendos të martohet me një amerikan të krishterë. Për këtë shkak Dini (60 vjeç) e dëbon (leqitë) përgjithmonë nga familja. Ndërkohë, gruaja e tij vdes dhe Dini mbetet vetëm.
Pas shtatë viteve vetmi, në banesën e tij hyn Nita, (40 vjeç) një grua e ve, e cila prezantohet rrejshëm se e ka dërguar Ministria e Punëve Sociale me qëllim që të kujdeset për të…

Lexojnë:
Sokol Angjeli | Niada Saliasi
Doriana Çaushi

Sponsor Gjeneral i Teatrit Kombëtar:
Raiffeisen Bank
Banka që do artin!

Galeri

COD

Silvia Tabaku

Më shumë