Ju ftojmë të bëheni pjesë e performancës së kërcimit “Vals me të rinjtë”!

Silvia Tabaku
05/07/2022

Ambasada Austriake dhe Kongresi Rinor Kombëtar i Shqipërisë në kuadër të “Tirana Kryeqyteti Evropian i Rinisë 2022” ju ftojnë në performancën e kërcimit dhe klasën e valsit.😍

Vals me të rinjtë me pjesëmarrjen e koreografit dhe balerinit solist Eno Peçi shoqëruar nga balerinët Aneda Lusha, Elda Logo, Semela Skënderasi, Eltion Merja, Kevin Hila, dhe pianistja Laura Lila. 💃🏻🕺🏻

👉 Më 6 Korrik, ora 20:00, Sheshi Skënderbej.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë