Java e filmit grek në COD

Silvia Tabaku
11/07/2022

Në datat 11-13 korrik 2022 do të zhvillohet Java e Filmit Grek në COD, organizuar në bashkëpunim me Ambasadën e Greqisë në Shqipëri.

Filmat e përzgjedhur nga ambasada greke kanë qënë pjesë e Festivalit të Filmit Grek dhe shumë festivaleve ndërkombëtare gjatë viteve 2021-2022.

-Apples, 11 korrik 2022
-Tailor, 12 korrik 2022
-The Enigma of Keros, 13 korrik 2022

11-13 korrik 2022, ora 20:00, Lulishtja e Kryeministrisë.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë