Art

Apocalyptica në Tiranë

Silvia Tabaku
29/08/2022

Jeni gati për një mbrëmje plot emocion dhe adrenalinë? Ju presim sonte, ora 20:00 në Amfiteatrin e Tiranës, që së bashku me grupin metal simfonik Apocalyptica të ndezim skenën e Amfiteatrit të Tiranës me muzikë rock. Ejani të këndojmë e kërcejmë të gjithë bashkë, për herë të parë në Shqipëri me bandën legjendare të njohur fillimisht për transformimin klasik të kopertinave të bendeve legjendare metalike e më pas dhe për krijimtarinë e saj muzikore.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë