Ejani të trokasim gotat në Festivalin e Verës!

Silvia Tabaku
12/09/2022

Ejani të trokasim gotat duke shijuar verën më të mirë që kantinat e vendit ofrojnë.🍷 Nën tingujt e muzikës dhe mes miqsh te mirë le ta kthejmë Verën në Kryefjalën e kësaj dite. Bring your spirit në dt. 17 Shtator ❤️

🍇Programi i Festës së Verës:
17 Shtator
⏰12:00 – 23:00
📍Sheshi Italia

📌Ora 12:00 – 17:00
Panairi me kantinat e verës shoqëruar me muzikë
📌Ora 17:00 – 19:00
Bisedë për verën (round table), diskutime për temën e prodhimit dhe degustimit të saj,
📌Ora 19:00 – 21:00 Performanca nga Offchestra
📌Ora 21:00 – 23:00
Muzikë me Dj deri në mbyllje të eventit.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
bashkiatirane.al
Instagram
Facebook
Twitter

Më shumë