“Na ishte njëherë”, rikthehen shfaqjet e fundjavës për fëmijë!

Megi Daci
30/09/2022

Sa kohë keni pritur fëmijë që të shihni personazhet tuaj të dashur ! Sa interes tregoni për të ardhur në fundjavat e Teatrit e për tu kënaqur pafund.
Dhe ja erdhi momenti që në sallën “Tonin Harapi” pranë Liceut artistik “Jordan Misja” në datat 1- 2 Tetor t’ju mirepresim të gjithëve, e së bashku të duartrokasim shfaqjen ” Na ishte njëherë ” duke marrë kënaqësi me të gjithë personazhet e saj. Festa e kukullave po fillon, ndaj ejani fëmijë ju presim në fundjavë!✨😍

1 Tetor , E Shtunë, Ora 10 : 30, 11 : 30⏲
2 Tetor , E Dielë, Ora 10 : 30, 11 : 30 ⏲

Ju njoftojmë se biletat mund të tërhiqen vetëm pranë Liceut artistik “Jordan Misja”.
Ju falenderojmë per mirëkuptimin.
Çmimi i biletës : 100 Lekë

Më shumë