Art

Kreativ në COD

Megi Daci
20/10/2022

“Kreativiteti është të shohësh atë që shohin të tjerët dhe të mendosh atë që askush tjetër nuk e ka menduar ndonjëherë.” – Albert Einstein.

Këtë bëjnë në çdo takim “Kreativ në COD” fëmijët e grupmoshave të ndryshme, të cilët nuk i bashkohen rutinës së mërzitshme të të rriturve, por sillen rreth botës së tyre imagjinare për të krijuar vepra nga më të bukurat me metoda të ndryshme realizimi.

Ju mirëpresim nesër në Bibliotekën e Kryeministrisë COD, në orën 10:00.

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
04 227 7546
cod.al

Adresa: Kryeministria, Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Tiranë

Më shumë