“Superstar”, opera rock vjen së shpejti në ArTurbina!

Megi Daci
24/12/2022

FILLOI REZERVIMI I BILETAVE❗️NXITONI❗️

JESUS CHRIST SUPERSTAR
(Muzikal / Musical)

🗓 2️⃣8️⃣-2️⃣9️⃣-3️⃣0️⃣ DHJETOR
🕖 1️⃣9️⃣:0️⃣0️⃣
📍SALLA E MADHE / ARTURBINA

Kjo “Opera Rock” është një nga kryeveprat e artit modern dhe me suksesin e saj njihet si vepra që transformoi historinë e teatrit muzikor. Është kompozuar nga Andrew Lloyd Webber dhe ka vargje të Tim Rice. Shumë pak albume muzikore kanë patur një impakt kaq të gjerë sa kjo vepër. Subjekti i saj lidhet me ditët e fundit te Jezusit, të para nga perspektiva e Judës, njeriut që e tradhëtoi…

MOS E HUMBISNI❗️

🕗 ORARI I BILETARISË:
09:00-13:00 & 16:00-19:00
E Martë – E Diel
(E hëna është ditë pushimi)

📞 04 222 3022 | 068 2000 650

🎫 Çmimi i biletës | 5️⃣0️⃣0️⃣ Lekë

Më shumë