“Rosaku i shëmtuar”, vjen këtë fundjavë për fëmijët e kryeqytetit

Megi Daci
18/01/2023

Të dashur miq të vegjël të Teatrit të Kukullave!

“Rosaku i shëmtuar“ kjo përrallë klasike vjen për të rrëmbyer zemrat e të gjithëve, të rritur e fëmijë. Nxitoni që tu falni kënaqësi fëmijëve tuaj në çdo ditë! Rosaku po ju pret!
Ju presim të takojmë “Rosakun e shëmtuar”. Këtë fundjavë vjen për të gjithë ju fëmijë në sallën “Tonin Harapi” në Liceun Artistik “Jordan Misja” :

Shfaqja “Rosaku i shëmtuar”😍

21 Janar , E Shtune Ora 10 : 30 ,11 : 30 ⏲
22 Janar , E Diele , Ora 10 : 30 , 11 : 30 ⏲

Ju njoftojmë se biletat mund të tërhiqen vetëm pranë Liceut artistik “Jordan Misja” çdo të shtunë dhe të diel nga ora 09:00-12:00. Nr. Cel 0694466699
Ju falenderojmë per mirëkuptimin.
Çmimi i biletës : 100 Lekë
Sponsor Gjeneral i Teatrit te Kukullave
Raiffeisen Invest
Raiffeisen Bank Shqiperi

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
042234473

Adresa: Rruga Çamëria, Tiranë

Më shumë