“TUBA FEST” Edicioni i parë i mbajtur në kështjellën mistike.

Sindi Metushi
07/09/2023

Në datat 15 dhe 16 Shtator kalaja “Rozafa” do të presë një tjetër eveniment siç do të jetë “Tuba Fest”. Ky festival do të ketë në përbërje të tij performues të rinj si dhe studentë të universitetit të Arteve dhe fakultetit të Filologjikut ku tematika e festivalit do të jetë folklori shqiptar. Jo thjesht një festival, por edicioni i parë i mbajtur në kështjellën mistike, i ‘ndërtuar’ mbi muzikë, ushqim të mirë, argëtim dhe më shumë miqësi.

Më shumë