Art

Shfaqje multiartistike kushtuar javës Kineze

Sindi Metushi
25/09/2023

Performancë, sfida dhe emocione! Ju ftojmë në një event i fokusuar në vallëzimet tradicionale kineze, akrobacitë, në operan e Pekinit dhe në muzikën folklorike, që do jetë një festë e jashtëzakonshme vizuale.

Ejani në seshin “Italia” prej orës 18:30. Ju mirëpresim!

DITA / ORA

(E hënë) 18:30 – 20:00

VENDI

Sheshi Italia

Më shumë