Gallery 70 Contemporary Art

Silvia Tabaku
08/03/2021

Gallery 70 është një galeri private për art modern dhe bashkëkohor, që përfaqëson një grup të përzgjedhur artistësh bashkëkohorë. Ne synojmë të ndërtojmë një marrëdhënie afatgjatë me artistët, të jemi komunikues, ndërkombëtar, shumëdisiplinore, edukues dhe të sigurojmë fuqizimin ekonomik të artistëve tanë. Një galeri online dhe me hapësirë ekspozuese , e pozicionuar në qëndër të Tiranës , në zonën pranë pedonales, dinamike dhe tërheqëse, që fton qytetarët dhe koleksionistët të zbulojnë, të hulumtojnë, të zotërojnë dhe të dashurojnë artin. Arti është unik, është një dhuratë perfekte, është për cilindo, është magjik, pasionant dhe i vërtetë!

Për më shumë informacion mund të ndiqni:
Facebook
gallery70.art

Adresa: Rruga Abdi Toptani, Tiranë

Info

Të tjera